Blogger templates

Bani cu vivaSMS

joi, 13 iunie 2013

Castiga bani din SMS-uri cu VivaSMS

Inregistreaza-te aici si castigi 3 centi pentru fiecare sms primit!!!

A fost lansat cel mai simplu si inedit program prin care poti castiga bani doar din sms-uri, VivaSMS. Nu rata ocazia si inregistreaza-te acum!!! Afla in continuare toate detaliile necesare:

Cum functioneaza VivaSMS?


VivaSMS este un sistem revolutionar prin care esti platit pentru fiecare sms promotional primit. VivaSMS reprezinta de fapt un intermediar intre tine si producatorii care vor sa se promoveze. Acestia cumpara pachete de sms-uri, iar VivaSMS le redirectioneaza catre fiecare utilizator care se potriveste profilului cerut. 
Spre exemplu, daca tu ai specificat in profil ca detii un animal de casa, vei primi mai multe oferte referitoare la pet shop-uri, decat cineva care nu detine niciunul. Astfel ai de castigat atat tu, ca afli despre ultimele oferte despre produsele care te intereseaza, cat si compania care isi promoveaza serviciile sau produsele (in engleza termenul folosit unei asemenea situatii este "win-win").

Cat poti castiga?


Nu exista o limita a castigurilor tale. Asta depinde doar de cat de mult esti implicat in aceasta oportunitate. Cu VivaSMS vei avea de castigat din toate partile:
  • Pentru fiecare sms primit de catre tine, vei primi 3 centi.
  • Pentru fiecare sms primit de catre unul din referalii tai (cei pe care i-ai recomandat tu) vei primi 1 cent.
  • Pentru fiecare sms primit de catre fiecare referal al referalilor tai, vei mai primi cate 1 cent (se aplica pe 5 nivele de adancime).
Daca facem un calcul scurt, presupunem ca ai un singur referal, iar acesta la randul lui are un singur referal. Mai presupunem ca intr-o zi se primesc 5 sms-uri. Tu vei aduna intr-o zi 15 centi (5x3 centi) doar din sms-urile tale, 5 centi din cele ale referalului tau, 5 centi din cele ale referalului referalului tau si asa mai departe pana la nivelul al 5-lea de adancime. Vei aduna intr-o zi 40 de centi cu doar un referal. Gandeste-te daca ai avea mai multe persoane recomandate, si fiecare la randul sau, mai multe, veniturile ar putea creste de cateva ori. Poti ajunge la zeci, chiar sute de euro intr-o singura zi. Totul depinde de tine cat de mult iti doresti sa castigi.
  

De unde stiu ca nu e păcăleală?


E simplu! VivaSMS a investit mii de euro pentru a dezvolta si promova acest serviciu revolutionar, astfel incat compania nu are niciun interes sa pacaleasca clientii care se pot adresa oricand la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Ba chiar, serviciul exista si in America si functioneaza cu succes atat pentru utilizatori cat si pentru antreprenorii de afaceri. In plus, pentru tine, ca si client, intreg serviciul este gratuit. Nu vei scoate din buzunar nici macar un cent, in schimb vei putea castiga nelimitat.

Cum ma pot inregistra?


Inregistrarea dureaza foarte putin si se face incepand cu data de 17 iunie, urmarind linkul ACESTA. Dupa ce te-ai inregistrat, va trebui sa iti completezi formularul cu intrebari generale pe baza caruia iti vei crea profilul de baza. Pentru completarea profilului tau extins, vei primi cate 2 euro iar completarea profilului prietenilor recomandati de tine, vei primi cate 10 centi.

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati, aboneaza-te la ACEASTA adresa de email.



15 comentarii:

  1. Cum de nu pot gasi niciun site de la vivasms din America?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serviciul vivaSMS este valabil doar pentru numerele de telefon din Romania. In America serviciul se numeste altfel.

      Ștergere
  2. nu se specifica de la ce suma se fac retragerile si prin ce metoda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este specificat foarte clar aici: http://grupafaceri.blogspot.ro/2013/06/cum-imi-pot-converti-creditele-in-bani.html

      Ștergere
  3. de ce nu merg toate butoanele de pe site ? spre de exemplu "Echipa mea"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Site-ul este inca in curs de dezvoltare. Pe data de 1 iulie se va incepe trimiterea mesajelor promotionale si va fi functionabil 100%.

      Ștergere
  4. sau de ce nu se face transferul banilor, am trmis la prieteni, 2 s-au inscris, eu nu am primit nimik.si au validat pana la cap, si adresa de mail si prin codul dupa telefon.cateva explicatii, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Im momentul in care o persoana se inscrie de pe "linkul tau magic", veti primi in cont 10 credite, echivalentul a 10 eurocenti. Verificati coloana "Bonus de recomandare" din tabelul "Creditele mele"; trebuie sa aveti 20 de credite pentru cele 2 persoane recomandate.

      Ștergere
  5. Si cei 2 euro cand "ii primesc" s-a stiu daca imi fac echipa cu prietenii mei.Ms anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele 200 de credite (echivalentul a 2 euro) se primesc in momentul completarii pofilului extins. Verificati campul "Bonus de bun venit" din tabelul "Creditele mele".

      Ștergere
  6. a primit cineva sms uri promotionale?
    nu de alta dar situl inca tot nu functioneaza corespunzator...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajele promotionale vor fi trimise incepand cu mijlocul lunii iunie. Nu a fost specificata o data exacta din motive de marketing. Mai multe detalii gasesti si aici: http://goo.gl/8UylP

      Ștergere
    2. si... inca nu au fost trimise sms urile?

      Ștergere
  7. Confirm ca metoda functioneaza! Am fost platit cu 930 de lei dupa doar o luna, doar din comisioanele primite la inregistrare noilor membrii!
    Cei care nu cred, pot da click pe numele meu din acest comentariu si vor vedea extrasul de cont! Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere